cемінар - практикум для заступників директорів з виховної рботи

27 листопада 2019 року на базі НВО №6 з проблеми: «Ефективне управління та організація виховного процесу у сучасному освітньому закладі» був проведений семінар-практикум для заступників директорів закладів освіти, які відповідають за організацію виховної роботи.

Керівник: М. Пахолівецька

Мета: надання допомоги заступникам директорів щодо внесення корективів у плануванні роботи закладу з питань виховної роботи відповідно до нормативної бази; ознайомити з сучасними підходами організації виховної роботи в закладах освіти та практичними напрацюваннями реалізації інтеграції навчання та виховання в НВО №24; сприяти оволодінню прийомами проведення інтерактивних вправ та самоосвіті.

Семінар-практикум пройшов на належному методичному рівні.

Учасники семінару-практикуму ознайомилися з такими питаннями:

- Планування – складова ефективності управління та використання нормативно - правової бази в організації виховного процесу у сучасному освітньому закладі.

- Сучасні підходи до організації виховної роботи в закладах освіти.

- НапрацюваннямиОстровської А.Б., заступника директора з виховної роботи НВО №24 щодо реалізації складової Нової української школи - інтеграції навчання та виховання.

Велику зацікавленість учасників викликали практичні вправи на розвиток креативного мислення, виховання ціннісних якостей та здорового способу життя, організацію педагогіки партнерства.

Кiлькiсть переглядiв: 157

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.